VIP Limo
Konfirmationskørsel

Limousine perfekt til konfirmationskørsel og, galla og bryllupskørsel - VIP Limo

Konfirmationskørsel

Snart står konfirmanderne over for den spændende tid på året, hvor de skal gå op ad kirkegulvet sammen med hele deres klasse og være i centrum for deres familie ved den festlige begivenhed, der markerer deres overgang til voksenlivet.

Ved denne særlige lejlighed er det naturligvis vigtigt at have styr på transporten. Mange unge mennesker ønsker at skille sig lidt ud og gøre køreturen fra kirken til festen mere luksuriøs og uforglemmelig ved at vælge en limousine.

Vi er glade for at kunne hjælpe, da vi ved, at man kun bliver konfirmeret én gang, og vi vil gerne være med til at gøre dagen ekstra uforglemmelig for de unge glade mennesker.

Hvis det ønskes, sørger vi for flot pynt på limousinen, og når konfirmanden stiger ind, venter der en lækker flaske alkoholfri champagne.

Med en flaske alkoholfri champagne i bilen kan konfirmanden virkelig føle sig som en VIP, når han eller hun bliver transporteret væk foran alle sine klassekammerater i limousinen, inden den dejlige konfirmationskørsel.

Konfirmanden kan vælge at sætte sit eget musik på eller slappe af under hele køreturen – der venter trods alt en fest forude.

Du kan vælge mellem forskellige pakkeløsninger med pynt, så det hele passer til dit arrangement, dine interesser og dit budget.

Bemærk, at denne ekstra service tilbydes som et tilkøb, når du vælger din konfirmationskørsel hos VIP Limo.

Limousine perfekt til konfirmationskørsel og, galla og bryllupskørsel - VIP Limo