VIP Limo
Konfirmationskørsel

Limousine perfekt til konfirmationskørsel og, galla og bryllupskørsel - VIP Limo

Limousine Konfirmationskørsel

Er det ved at være den nervepirrende tid på året for konfirmanderne. Den dag hvor man skal gå op ad kirkegulvet sammen med hele klassen, og man skal være i centrum for hele sin familie til den dejlige fest der bliver holdt, for at fejre at man nu kan træde ind i de voksnes rækker.

Ved denne specielle dag skal der selvfølgelig være styr på transporten. Mange unge mennesker vil gerne skille sig lidt ud, og gøre køreturen fra kirken til festen mere luksuriøs og uforglemmelig i en limousine. 

Det kan vi godt være behjælpelig med, da man jo kun bliver konfirmeret en gang, vil vi gerne være med til at gøre de unge glade menneskers dag lidt mere uforglemmelig.

Hvis det ønskes vil vi sørge for flot pynt på limousinen og når konfirmanden kommer ind er der en lækker flaske alkoholfri champagne der venter.

Med en flaske i bilen kan konfirmanden virkelig føle sig som en VIP når han eller hun bliver transporteret væk foran alle sine klassekammerater i en limousine, inden den dejlige konfirmationskørsel.

Konfirmanden kan vælge at sætte sit eget musik på eller slappe af under hele køreturen.

Der er trods alt en fest der venter forude.

Du kan vælge mellem forskellige pakkeløsninger med pynt så det hele passer til dit arrangement,  interesse og budget.

Denne service er tilkøb, hvis du vælger din konfirmationskørsel hos VIP Limo.

Limousine perfekt til konfirmationskørsel og, galla og bryllupskørsel - VIP Limo